İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sarıgazi Ahmet Keleşoğlu İlkokulu

May

Okulumuz 4-B Sınıfı öğrencisi Zeynep KARAMAN Kocaeli'de düzenlenen Türkiye iller arası karate turnuvasında 3.olarak Bronz Madalya kazandı. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuz 4/B Sınıf Ögretmeni ve Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus Projeleri Koordinatörü Sibel DEMİR öğretmenimizin yazmış olduğu Erasmus+  K220 projesi,  AB tarafından kabul edilmiş ve hibe almaya hak kazanmıştır. Böylesine önemli ve büyük bir projeyi okulumuza kazandırdığı için öğretmenimizi tebrik ediyor ve kendisine teşekkür ediyoruz.

Nis

Değerli Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdiremiz ve ekipleri okulumuza teşrif edip bayrak törenimize iştirak ederek tüm öğretmen, öğrenci, veli ve personelimize rehberlik edip onure ettiler.                          Âli- Cenap tavırları, ufuk veren,  moral ve motivasyon pekiştiren sohbet ve muhabbetleri ile hepimizi ziyadesiyle memnun ve mesrur eden kaymakamımız ve heyetlerine müteşekkirren minnettarlıklarımızı arz ediyoruz.

Üzeyir TAŞ

Mrt

Nohut Adam , Balino , Uzun Kulak gibi birçok sevilen çocuk kitaplarının yazarı Anıl BASILI ile okulumuzda '' Söyleşi ve İmza'' etkinliği gerçekleşmiştir.

Ock

Okulumuz öğretmeni Esra TOMUR, Dijital Öğretmenler Projesi'ne katılım sağlayarak Başarı Belgesi almaya hak kazanmıştır. Öğretmenimizi emeklerinden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

KARATEDE İKİ BRONZ MADALYA ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

ERASMUS+ PROJEMİZİN FİNAL KONSERİ

Şbt

İstanbul İli Sancaktepe İlçesi Sarıgazi  Ahmet Keleşoğlu İlkokulu Müdürlüğü ülke genelindeki resmi ilkokul öğrencilerine yönelik 'Öğretmenim' konulu resim yarışması kesin sonuçları aşağıdaki

gibidir.

Şbt

İstanbul İli Sancaktepe İlçesi Sarıgazi  Ahmet Keleşoğlu İlkokulu Müdürlüğü ülke genelindeki resmi ilkokul öğrencilerine yönelik 'Öğretmenim' konulu resim yarışmaları sonuçları aşağıdaki

gibidir.

Ock

2f sınıfı öğrencilere etwining panosu oluşturup okuldaki diğer öğrencilere bilgi verdi

Ock

Velilerimize Twinning Hakkında Bilgi Verildi.

Ara

Sancaktepe ilçesi Erasmus Projeleri Koordinatörü olan okulumuz 3-B Sınıf Öğretmeni Sibel DEMİR tarafından ilçemizdeki okullardan katılan öğretmenlere "AB Projeleri Yazma Teknikleri" hizmetiçi eğitim kursu verildi.

Ara

Okulumuzun yürütmekte olduğu Erasmus+ K229 European Tunes Choir For Peer Bullying projemizin tanıtımını ve yaygınlaştırma çalışmalarını ilçemiz okullarından gelen öğretmenlerimize tanıttık.