İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sarıgazi Ahmet Keleşoğlu İlkokulu

Sarıgazi Ahmet Keleşoğlu İlkokulu

Adres
MECLİS MAH. AHMET TANER KIŞLALI CAD. AHMET KELEŞOĞLU İLKOKULU SİTESİ AHMET KELEŞOĞLU İLKOKULU BLOK NO: 12 İÇ KAPI NO: 2 SANCAKTEPE / İSTANBUL
Vizyon
Bilgi Çağının gereklerini uygulayan, sosyal, kültürel ve mesleki açıdan öncü ve örnek olan, öğrenci merkezli eğitimi benimseyen, bireysel farklılıkları gözeterek öğrencilerin kişisel gelişimini sağlayan seçkin bir kurumdur.
Misyon
Türk Milli Eğitim Sistemimizin genel amaç ve temel ilkeleri ile evrensel değerler doğrultusunda kurum içi iyileştirme ve eğitimde sürekliliği hedef alarak, bilimsel araştırma geliştirme yöntem ve tekniklerini kendine kılavuz edinerek tam öğrenme ile hayatın her alanına yayan ve toplumsal gelişmeye katkıda bulunan bir kurum olmak.
09.00-14:30
Kalorifer (Doğal Gaz)
Ulaşım
Dudullu-Sultanbeyli, Kadıköy-Sultanbeyli, Üsküdar-Sultanbeyli istikametindeki araçlar okulumuzun yakınından geçmektedir.
Meclis Mah.Ahmet Taner Kışlalı Cad.No:12/1 Sancaktepe/İstanbul
İstanbul ( Uzaklık 30 Km) Sancaktepe( Merkezde)
e-Twinning, AB Projeleri Başvurusu